Former vi forstår

Uanset størrelse, bygning eller facon, er vi vilde med alle kvindelige former! Lige meget hvordan din krop ser ud, handler det nemlig om at fremhæve de bedste sider - men ved du egentligt, hvad der klæder dig bedst?

Tag testen og find ud af, hvilken kropstype du er - og få inspiration til, hvad du skal shoppe, som passer helt perfekt til netop dig!

Søjle

Udfordringen for den lange og slanke søjle er at skabe et kvindeligt og feminint look. Det fikses let ved at vælge tøj, der skaber talje, og derved sætte fokus på de kvindelige former.

Timeglas

De bløde kurver gør, at timeglasset kan føle sig lidt stor og damet, men vejen frem er simpel; Vis den lille fikse talje og de smukke kvindelige former frem!

Pære

Brokker sig ofte over sin store numse eller fyldige lår, men er til gengæld udstyret med en guddommelig overkrop, som stort set kan bære alt!

Æble

Føler sig ikke altid lige feminin, og gemmer sig ofte væk i lag på lag – Don't do that! Æblet har masser af fordele at fremhæve; den gode barm, de lækre stænger og slanke arme.