Velkommen til Trendsales

X
Hej jeg hedder Camilla
og er Norsk marketingassistent hos Trendsales.
Søg på et mærke eller en varetype i søgebaren over mig til venstre. Får du lyst til at oprette en brugerkonto så klik på Opret Bruger linket øverst i højre hjørne.

Velkommen til :)

Salg af brugt tøj

landingpages_salg_af_brugt_toj

Du kender helt sikkert følelsen af ikke at have noget at tage på, selvom du har et proppet klædeskab. De fleste kvinder har et helt fyldt klædeskab, men bruger ofte kun en meget lille del af tøj til dagligt. Resten af tøjet i skabet er måske impulskøb, sidder dårligt eller har været brugt til en speciel anledning og bruges derfor ikke i hverdagen. På Trendsales har du mulighed for at sælge det tøj du alligevel ikke bruger. Du gør en køber glad og tjener samtidig lidt på penge på tøj du alligevel ikke bruger. Giv det en chance og sæt dit tøj til salg, måske bliver du overrasket over hvor nemt og hurtigt du kan komme af med dit brugte tøj. På Trendsales er det nemt at sætte sit tøj til salg. Du kan bruge vores app hvis du lynhurtigt skal tage nogle billeder og sætte tingene til salg.

Trendsales er også en sikkerhed for dig der godt kan lide at købe dyre eksklusive brands. Hvis du er usikkert på et dyrt køb du skal til at foretage, kan du altid tænke på gensalgsværdien af købet. Ved klassikere som for eksempel en Chaneltaske, er det altid muligt at få en god pris, hvis den skal sælges igen. Brugte klassikere falder sjældent i pris, og du kan også være så heldig at ramme en trend, som faktisk med tiden kan stige i værdi. Du kan derfor altid se Trendsales som et sted hvor du kan videresælge dine ting. Både hvis du har gjort et fejlkøb, er blevet træt af en bestemt ting eller har fortrudt dit køb, har du mulighed for at sælge dine ting.

Nye annoncer i salg af brugt tøj: