Klik her, hvis du ikke kan læse nyhedsbrevet.

TRENDSALES NEWS | 29. APRILNU SMIDER DE KENDTE TØJET PÅ TRENDSALES!

Lina Rafn smider kjolen, Pernille Rosendahl smyger sig ud af buksedragten, og Uffe Holm dropper
jakkesættet. Det sker, når Trendsales åbner for den første udgave af velgørenhedsprojektet CelebrityTrendsales, hvor de største danske celebs smider deres lækreste tøj på netauktion.

Startprisen er 0 kr., og alle pengene foræres til velgørenhed. Vinder du auktionen, medfølger der en personlig hilsen fra den kendte. Premieren er mandag d. 4. maj kl. 12, men der bliver allerede nu talt ned til den første kendisauktion på forsiden af Trendsales.

Auktionen starter d. 4 maj kl. 12!!

GLÆD DIG TIL AUKTIONER MED: CAROLINE FLEMMING :: JO RIIS HANSEN :: LINE HALLBERG EVA KRUSE :: LINA RAFN UFFE HOLM :: BAUM UND PHERDGARTEN :: BURHAN G :: IDA CORR AURA :: PERNILLE ROSENDAHL :: HJALTE BO NØRREGAARD :: KIRA EGGERS :: MALENE BIRGER SØREN BREGENDAHL :: MASHA VANG :: STINE BRAMSEN :: NANNA SCHULTZ :: ELLE

CELEBRITY TRENDSALES-STYLING!

Som en sær-udgave af vores stylingsindslag, vil vi i de kommende 4 uger give dig gode bud på, hvordan du kan bruge de lækre ting der kommer til salg på Celebrity Trendsales.

Eva Kruse: Evas skønne læderkjole, båret under modeugen 2008, har en tidløs form, og derfor er den oplagt at style meget klassisk. Helt i tråd med Evas egen stil. Brug den f.eks. til fest udenfor nu, med lyse stiletter der forlænger de bare ben, en eksklusiv cocktailring som det eneste smykke, en clutch med et cool og lidt skævt udtryk -f.eks. frynser, og slut af med at lakere neglene i en elegant pudderfarvet. Til vinter, er den også en perfekt hverdagskjole med tætte strømper under, og her kan de fleste farver jo sættes til.
// Auktionen støtter Red Barnet //

Aura: Aura har doneret den populære POWERkæde, som hun selv har været med til at designe. For ægte Aura-stil så skal du tilsætte pailletter og harlekinstern. Hårbøjlen og skoene er rigtig gode bud på Auras sans for specielle detaljer, som sammenlagt giver et ægte stjerne-look!
// Auktionen støtter Angstforeningen //


Uffe Holm: Uffe har doneret et lækkert jakkesæt, båret på hans seneste tour og DVD-covet. Et sæt som bør hænge i enhver mands garderobe. Det er en evig klassiker, og kan bruges på utallige måder. Her er det stylet ret afslappet, f.eks. til en sommerfest i haven. I stedet for den klassiske skorte, er den erstattet med en polo (eller T-shirt med print) med lidt farve, et flot og enkelt bælte, og enten et par flotte sneakers, eller et par pænere sko. Brug også delene hver for sig, smid f.eks. jakken til ovenstående sæt, og du har et lækkert hverdagslook.
// Auktionen støtter Kræftens Bekæmpelse //

Lina Rafn: Det er oplagt at lade Linas smukke kjole fra X-faktorfinalen 2008 tale for sig selv. Den står flot alene, så det er ikke nødvendigt med så mange ekstra elementer. I stedet for de store, sorte øreringe som Lina bar, ville det være oplagt at erstatte dem med en smuk, feminin hårbøjle med pynt. Stiletterne med fjer er en vildt lækker detalje, som kjolen fortjener. Clutchen med nitter fuldender looket, og sikrer at prinsessen også får nogle få ridser i lakken, helt tro mod Linas egen rock-stil.
// Auktionen støtter SIND //

NYHED! - bedre søgemuligheder

NY FUNKTION PÅ TRENDSALES!

I forbindelse med sidste uges opdateringer fredag morgen, er det nu muligt at søge på mærker, der fx indeholder & og bindestreg - herunder H&M - i det almindelige søgefelt.

Trendsales har naturligvis forlænget VIP og topplaceringer 1 dag, og vi glæder os over den nye, forbedrede søgefunktion.

Aura: Aura har også doneret et super smukt halstørklæde, som hun selv har brugt på tour. Det kan bruges på utallige måder, både sommer og vinter, og som alm. halstørklæde og som sjal. Prøv at sætte det til en smuk cocktailkjole for noget lidt uventet, som Aura selv bruger i sin påklædning. Tilføj nogle feminine pumps, blondehandsker og en smuk, markant hårbøjle.
// Auktionen støtter Angstforeningen //

Søren Bregendal: Søren har doneret et komplet look fra 2900 Happiness, hvor du bare selv skal tilføje et par lækre sneakers, feks. med rød så det matcher tørklædet og printet på t-shirten. Andre lækre accessories kunne være et sort skindarmbånd og et par cool briller.
// Auktionen støtter Børns Vilkår //

Pernille Rosendahl:
Pernille har doneret et af sæsonens største musthaves –Buksedragten. Her i en lækker lys vintage version fra London, med et smukt Sonia Rykiel bælte, båret til ”Supervoksen” premieren, der matcher stilen perfekt! For et enkelt, sommerligt rock-chick look så tilføj en stor, blød lædertaske med lynlåse, et ultra bredt armbånd, eller flere små sammen, og flade sandaler i sølv der matcher armbånd og lynlåse, f.eks. i gladiatorstilen. Slut af med røde negle, og hvis neglelakken skaller lidt af, er det helt ok.
// Auktionen støtter Mødrehjælpen //

INTERIØR PÅ TRENDSALES!

På Trendsales sælger vi mange andre ting end tøj og sko. Trænger dit hjem f.eks. til lidt fornyelse, har vi en hel kategori med tilbehør til boligen! Kun fantasien sætter grænser, f.eks. er vi faldet for de fine vintagebøjler, som fåes i et utal af farver, og giver et helt unikt look i garderoben.

Kender du til spændende nyheder, du gerne vil dele med Trendsales brugere,
så skriv en mail til redaktion@trendsales.dk


Du modtager nyhedsbrevet som bruger af Trendsales.
Ønsker du at lukke din brugerkonto kan du klikke her
Eames - originale designer stole Eames - designerstol i ask Verner Panton - stol Dansk Design - retro bøjler Puhlmann - knage hjort Holmegaard - skål Hay - puder Skandinavisk kaffe - dåse Louis Poulsen - Verner Panton flowerpot Illum Wikkelsø - gyngestol Kan først købes fra d. 4/5 - kl.12 Fascinator - hårbøjle Wayfarer - briller uden styrke Nike - limited premium dunk Diesel - armbånd Bruuns Baazar - sølvsandaler Bredt gladiator armbånd MAC - neglelak Chloé - skuldertaske Fingerløse handsker Kan først købes fra d. 4/5 - kl.12 Kjolebyen - festkjole Marc Jacobs - heels Kan først købes fra d. 4/5 - kl.12 Christian Louboutin - slingbacks Christian Dior - neglelak JEWLSCPH - hårbøjle Vintage - vest med harlekinmønster Julie Sandlau - ring Kan først købes fra d. 4/5 - kl.12 Lacoste - polo Manolo Blahnik - heels Burberry - læder clutch med nitter J. Lindeberg - bælte Paul Smith - sneakers Ahler - sko Sukkertøzen Design - hårbøjle med pompon Kan først købes fra d. 4/5 - kl.12 H&M - divided cocktailkjole Moschino - ladybug heels Gestuz - clutch med frynser Kan først købes fra d. 4/5 - kl.12 Kan først købes fra d. 4/5 - kl.12