Retningslinjer for Trendsales-debatten

Kære alle – og velkommen til dit debatforum på Trendsales!

Trendsales-debatten er et åbent forum, hvor du kan drøfte alt mellem himmel og jord. Ordet er frit! Fundamentet i en god debat er folks forskellige holdninger og tilgangsvinkler, og at man besidder evnen til at respektere disse.

Vi tillader ikke køb/salg af varer via debatten – den slags hører hjemme i Bazaren. Disse debatter kan meldes til support, som så vil lukke dem. Derudover blander hverken support eller moderatorer sig i debatterne.

De generelle regler for Trendsales er også gældende på debatten. Det vil sige, at vi siger pænt nej tak til alle former for ulovligheder, ligesom vi til enhver tid vil opfordre til, at man holder den gode tone, også når bølgerne går højt i en debat! 

Lidt praktisk info:

Trådstarter kan altid anmode support om at få en debat lukket, men først, når der er gået 3 dage uden nye indlæg. Dette er for at sikre, at alle involverede debattører har mulighed for at følge udviklingen og afslutningen på debatten.

Vurderer support, at det er nødvendigt, har de mulighed for at udelukke folk fra debatten. I første omgang vil man blive tildelt én uges karantæne, anden gang to ugers karantæne. Tredje gang bliver kontoen lukket, og er man først endt der, er man ikke længere velkommen på Trendsales. Det håber vi dog ikke bliver nødvendigt.

Rigtig god fornøjelse :)

Trendsales