Opret en GRATIS TRENDSALES-profil her
- og få 14 dages gratis VIP medlemskab!

Brugerinfo

  Aeronwy
  Brugernavn: Aeronwy Brugerstatus: VIP-Bruger (1.549 dage)
  Bruger siden: 17-05-2011 Sidste besøg: 04-01-2019 10:42:25
  Køn: Kvinde Valideret: Ja
  Årgang: 1980 Online: Nej
  Bopæl: 7000 - Fredericia Beskrivelse: Ja

  BESKRIVELSE

  Fashion addict og student i København. Jeg er oprindelig fra Østrig, men jeg har boet i Danmark i fire år nu, så mit dansk er godt, men ikke perfekt. Jeg er ikke ryger og har ingen husdyr, så du vil ikke komme til at købe ting fra mig som lugter af røg eller har katte eller hunde hår på (det er måske vigtigt at vide mht. allergier)

  Jeg elsker at gå i mit tøj og accessories lige så meget som jeg elsker at pleje dem - jeg sætter pris på god læder pleje til mine sko og tasker, og ordentlig rengøring af mit tøj betyder at jeg kan nyde min garderobe i lang tid. Jeg elsker rene linjer og timeless fashion. Nogle gange køber jeg ting og finder ud af, at de alligevel ikke helt passer til mig - men de er måske helt rigtig til DIG?

  (Fashion addict and student living in Copenhagen. I am Austrian, but have lived in Denmark for four years now, so my Danish is very good, but not perfect. I am non smoker and don't have pets, so you won't ever buy things from me that smell of smoke or have animal hair on them.

  I love wearing my clothes and accessories as much as taking care of them - proper leather care for my shoes and bags, and a good cleaning routine and products for my clothes mean enjoying my wardrobe longer. I love timeless fashion and clean lines. Sometimes I buy things and find out they don't fit me as well as I thought - but maybe they would make YOU happy?)

  Vurderinger (235)

  Sælger: Seneste 12 mdr. Køber: Seneste 12 mdr.
  7 12
  0 0
  0 0
  Tilfredshed 100 % Tilfredshed 100 %
  Se alle 235 vurderinger

  Næste klik

  Mine annoncer

  Mine favoritmærker

  Mine favoritbrugere

  >> Tilbage