Opret en GRATIS TRENDSALES-profil her
- og få 14 dages gratis VIP medlemskab!

Brugerinfo

  Como-shoes
  Firma: Como Shoes V/Susanne Godskesen
  Kongensgade 50
  5000 Odense C
  Brugerstatus: Erhverv (VIP-Bruger)
  Brugernavn: Como-shoes Sidste besøg: 23-04-2019 11:01:37
  CVR-nr: 31559871 Valideret: Ja
  Bruger siden: 08-09-2008 Online: Nej
  Bopæl: 5000 - Odense C Beskrivelse: Ja

  BESKRIVELSE

     
  Butikken Como shoes har til huse i Kongensgade 50, 5000 Odense C tlf: 64711618. Mail: comomail

  NB.: DET NYE TRENDSALES VIL PR. D. 1-5-19, IKKE HAVE ERHVERVSBRUGERE REPRÆSENTERET MERE. OM VI IGEN VIL KUNNE SÆLGE VORES VARER PÅ TRENDSALES VIDES IKKE MED SIKKERHED. JEG VIL DERFOR TAKKE ALLE DE SØDE TS BRUGERE DER IGENNEM 10 ÅR HAR HANDLET HOS MIG. FRA D. 1-5-19 VIL DU KUNNE SHOPPE FODTØJ PÅ VORES WEBSHOP: COMOSHOES !

  Jeg lægger stor vægt på kvalitet og jeg gør meget ud af at mine kunder skal have den optimale service og føle sig i godt selskab, når de træder ind i butikken. Jeg bestræber mig også på, at mine kunder på TS og webshoppen skal føle sig trygge ved at handle hos mig.

  TS KRÆVER IKKE GEBYR PÅ 2 % NÅR DU HANDLER MED EN ERHVERVSDRIVENDE, DA DU ER BESKYTTET AF KØBELOVEN

  14 DAGES FORTRYDELSESRET PÅ ALLE VARER !
  Como shoes yder 14 dages fortrydelsesret - (også på udsalgs og tilbudsvarer), hvor du kan vælge at få dine penge retur eller ombytte varen. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelse af varen give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb - enten ved at kontakte os telefonisk eller via mail. Fra den dag, hvor du har meddelt os, at du fortryder dit køb skal du sende varen retur til os indenfor 14 dage. Hvis du afsender varen indenfor 14 dage efter modtagelsen, kan du nøjes med at udfylde den retur-blanket der følger med den vare du har bestilt. Husk også at vedlægge kvittering fra TS-handlen i pakken.

  Du kan IKKE fortryde dit køb blot ved at nægte modtagelse af varen eller undlade at afhente varen i en postbutik eller pakkeshop - uden at give os tydeligt besked om dette.

  Du afholder selv udgifterne i forbindelse med returneringen af varen, som skal sendes retur til adressen Como shoes, Kongensgade 50, 5000 Odense C og IKKE til div. pakkeshops, da pakken ellers vil komme retur til dig.

  Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og infoskilte der er på varen. Du må afprøve varen på samme måde som du vil gøre det i en fysisk butik. Hvis varen bærer præg af at have været taget i brug, hæfter du for forringelse af varens værdi og vil kun få en del eller intet af købsbeløbet retur.

  Du bærer selv risikoen for varen fra du afsender den og er ansvarlig for at den er pakket forsvarligt ind.   

  Når Comoshoes har modtaget varen, vil dine penge blive tilbageført indenfor 5 dage til din bankkonto.    

  Du har 2 års garanti på varen. Hos Como shoes betaler du ikke 2 % ekstra i gebyr som ved private handler via TS, da erhvervsdrivende er omfattet af reglerne i købeloven.

  FRI FRAGT PÅ ALLE VARER VED HANDLER I DANMARK !
  Fragten er gratis på alle varer uanset pris. Jeg sender med GLS pakkeshop eller erhverv så du vil modtage en sms fra GLS, når pakken er klar til afhentning. Jeg må som erhvervsdrivende ikke handle via bankoverførsel eller andre muligheder, hvis jeg vil annoncere her på TS.

  HANDEL VIA TS !
  Når der ved de enkelte annoncer står: Læg i kurv, kan du med et klik bestille en vare og vælge str. Jeg vil så hurtigt som muligt godkende ordren. Du kan også via privat mail eller via besvarelser herinde bede om en TS handel.

  Jeg vil lægge de nye varer ind her på trendsales, samme dag som de kommer hjem, så hold øje ;>). Jeg køber ikke mange par af hver model, men har hellere ca. 150 forskellige styles i sæsonerne.

  Så velkommen til Como shoes` webshop på TS. Jeg håber, at du vil kunne lide hvad du ser, og husk, at du altid er velkommen, hvis du har spørgsmål.

  Susanne Godskesen

  Vurderinger (3.591)

  Sælger: Seneste 12 mdr. Køber: Seneste 12 mdr.
  88 0
  0 0
  1 0
  Tilfredshed 99 % Tilfredshed -
  Se alle 3.591 vurderinger

  Næste klik

  Mine annoncer

  Brugeren har ingen åbne annoncer

  Mine favoritmærker

  Ingen favoritmærker tilføjet

  Mine favoritbrugere

  Favoritsælgere Favoritkøbere Veninder/Venner
  Ingen
  Metstr
  Ingen
  >> Tilbage