Opret en GRATIS TRENDSALES-profil her
- og få 14 dages gratis VIP medlemskab!

Brugerinfo

Tilføj billede til din brugerprofil - klik her
Ana1973
Brugernavn: Ana1973 Brugerstatus: Standardbruger
Bruger siden: 30-04-2012 Sidste besøg: 20-06-2018 23:52:02
Køn: Kvinde Valideret: Ja
Årgang: 1973 Online: Nej
Bopæl: 5690 - Tommerup Beskrivelse: Ja

BESKRIVELSE

Når du køber noget hos mig, bestræber jeg mig altid på at sende varerne afsted allerede dagen efter dit køb. Som regel sender jeg som B-post med postkvittering, altså medmindre andet er aftalt.

Jeg kan vist godt kalde mig en fanatisk MAC-øjenskygge-samler, og da jeg altid på udkig efter spændende Limited Edition MAC-øjenskygger (p.t. specielt Scarab og White Wheat), kan jeg principielt overtales til en fair byttehandel. Men for det meste sælger jeg herinde for at få ryddet ud...

Hvis vi handler sammen, værdsætter jeg en god tone og handelsskik. Som køber sørger jeg altid for at godkende TS med det samme, og hvis jeg ikke har mulighed for det, gør jeg sælger opmærksom på, hvornår jeg gør det. Det samme forventer jeg, hvis du køber noget af mig. Da jeg efterhånden er lidt træt af brugere, der først godkender efter en uges tid, forbeholder jeg mig ret til at annullere aftaler om handler, der ikke godkendes inden for 24 timer (medmindre andet er aftalt med køber).

Hvis den vare, du har modtaget fra mig, ikke skulle være i orden på den ene eller anden måde, vil jeg sætte pris på at blive kontaktet.

Vurderinger (428)

Sælger: Seneste 12 mdr. Køber: Seneste 12 mdr.
0 23
0 0
0 0
Tilfredshed - Tilfredshed 100 %
Se alle 428 vurderinger

Næste klik

Mine annoncer

Brugeren har ingen åbne annoncer

Mine favoritmærker

Mine favoritbrugere

Favoritsælgere Favoritkøbere Veninder/Venner
Iida-pigen
Makeup-online
Signesmor30
Thefashionspot
Nivieh
Ingen
>> Tilbage