BETINGELSER TIL TRENDSALES' ADVENTSKONKURRENCER 2016

Konkurrencerne består af fire dele og løber fra søndag d. 27/11 til d. 31/12-2016, som er den sidste mulig dato at deltage i alle fire konkurrencer.

I hver konkurrence udlodder vi en præmie doneret af en af vores SHOPS på Trendsales. De fire præmiers værdi er angivet på selve konkurrencerne, der foregår her.

Alle fire vindere udtrækkes ved tilfældig lodtrækning d. 2/1-2017. Vinderne kontaktes alle via svar på den kommentar, de har skrevet under den enkelte konkurrence (det enkelte blogindlæg). Her bliver vinderne bedt om at sende deres adresse til en mailadresse. Modtager vi ikke en e-mail inden for 7 dage, udtrækkes en ny vinder.

Præmien sendes afsted indenfor ca. 14 dage efter vinderens adresse er modtaget og sendes afsted af den enkelte SHOP, der har doneret præmien til konkurrencen.

Det er kun muligt at deltage én gang i hver konkurrence. For at deltage skal du besvare spørgsmålet til den enkelte konkurrence. For at kunne skrive en kommentar på blogindlægget, skal du have en facebook-profil. Hvis ikke du har det, kan du også deltage ved at sende os en mail til konkurrence@trendsales.dk og skriver "adventskonkurrence" i emnefeltet, samt besvarer spørgsmålet, der stilles til den enkelte konkurrence.

Konkurrencerne er ikke købsbetinget. Vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderne på vores facebookside. Ansatte hos Trendsales må ikke deltage i konkurrencen. Du skal være mindst 15 år for at deltage. Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til, at Trendsales må registrere vindernes oplysninger i form af email, navn og adresse til brug i forbindelse med administration af konkurrencen. Disse oplysninger videregives til den SHOP fra Trendsales, som sender præmien til vinderen. Konkurrencen udbydes af Trendsales ApS, Langebrogade 6E, 1411 Kbh. K. Har du spørgsmål til konkurrencen, så skriv endelig til os.

Deltag her

 

Hav en skøn december måned og en glædelig jul!

Hilsen team Trendsales :-)