TRENDSALES' UDLODDER SECOND HAND TØJPAKKER TIL BØRN DER HAR BRUG FOR EN BLØD PAKKE UNDER TRÆET, DER BRINGER MASSER AF GLÆDE!


Som en del af Trendsales' indsats for at være Danmarks sikreste handelsplads, er du automatisk dækket af penge-tilbage-garanti, når du handler via TrendsalesHandel. Derfor hænder det, at vi får varer retur, som køber ikke vuderer har været helt som beskrevet, og som derfor nu søger en ny, glad ejer: Med din hjælp, vil vi give tøjet nyt liv – og samtidig glæde nogle af de børn i Danmark, der har brug for en ekstra blød og sød gave under træet i år.

 

Derfor søger vi i alt 8 børn til at overtage 8 forskellige tøjpakker til forskellige aldersgrupper. Se alle tøjpakkerne, vi udlodder her: http://trendsal.es/KidsJulepakker. Tøjpakkerne består af brugt tøj – det er derfor 'preloved' af andre dejlige unger, men har stadig masser af god brug i sig. Der kan være mindre slitage på noget af tøjet – måske fik flyverdragten en vild tur i rutchebanen, eller tuschen kom lidt på afveje – og den gør det sikkert hos sin nye legeglade ejer igen. Det håber vi i hvert fald! Tøjet er fra nogle af de mest populære mærker på Trendsales og selvfølgelig i en god kvalitet.

Kender du en, der vil være perfekt til at modtage tøjet? Prik hans/hendes mor eller far på skulderen, eller skriv under facebookopslaget med tøjpakken, hvem du synes skal modtage pakken.

 

Vi udvælger de 8 modtagere d. 16. december 2015 og kontakter personerne, der har 'nomineret' det barn der skal modtage pakken. Her bliver vedkommende bedt om at sende sine oplysninger til en e-mail. Trendsales betaler naturligvis for forsendelsen. Du må selvfølgelig nominere alle dem du vil. De heldige julegavemodtagere udtrækkes ved lodtrækning :)

Deltag her

Har du ikke har en Facebookprofil, kan du sagtens nominere en til at modtage pakken. Send os en mail til konkurrence@trendsales.dk, hvor du skriver "Tøjpakke til jul" og fortæller os i mailen, hvem du synes fortjener en af tøjpakkerne, og hvilken tøjpakke det drejer sig om.

Held og lykke, god jul og god second hand shopping på Trendsales.
Kærlige julehilsner fra hele Trendsales-teamet

 

Det med småt, som skal stå her :)

Konkurrencen er selvfølgelig ikke købsbetinget. Vi forbeholder os retten til at offentliggøre alle vinderne på facebooksiden. Ansatte hos Trendsales må ikke deltage i konkurrencerne. Du skal være mindst 15 år for at deltage (i denne sammenhæng for at nominere en og modtage pakken med posten). Du skal være bosat i Danmark. Ved deltagelse i konkurrencen giver du samtykke til, at Trendsales må registrere dine personoplysninger til brug i forbindelse med administration af konkurrencen. Konkurrencen udbydes af Trendsales ApS, Langebrogade 6E, 1411 Kbh. K. Har du spørgsmål til konkurrencen, så skriv endelig til os på facebook eller send os en mail via vores supportsystem. Konkurrencen er hverken sponsoreret, støttet, administreret af eller på nogen måde associeret med facebook. Afgivelser af tilladelse og information gives til Trendsales ApS, og ikke til facebook.