Opret en GRATIS TRENDSALES-profil her
- og få 14 dages gratis VIP medlemskab!

Privacy Policy


Privatlivspolitik

Trendsales Platform 15. maj 2018

Dataansvarlig:

Trendsales ApS
Langebrogade 6E
1411 København K
CVR-nr: 2798 4169

Kontaktoplysninger til Databeskyttelsesrådgiveren:
Lea Holm
privacy@trendsales.dk

1. Introduktion

1.1 Når du opretter en brugerprofil (”Profil”), indgår du en juridisk aftale med os om brug af vores services på Trendsales platformen.

1.2 For at administrere din Profil og levere vores service i henhold til aftalen, har vi brug for at behandle dine personlige oplysninger.

1.3 Her i Privatlivspolitikken finder du de nærmere oplysninger om vores behandling af dine oplysninger.

2. Medlemsdiskretion

2.1 Vi ønsker at værne mest muligt om dine og vores øvrige brugeres private forhold. Derfor har vi medlemsdiskretion, som går ud på, at du ikke er tilladt at gøre brug af oplysninger vedrørende andre brugere, hvortil der er adgang fra Trendsales' tjenester, eller som du får oplyst fra Trendsales eller en anden bruger, ud over til at indgå og afslutte handler.

3. Profiltype

3.1 Du kan både oprette en privatprofil og en erhvervsprofil. Persondatapolitikken gælder begge typer profiler. Du kan læse mere om vores betingelser og vilkår for hver profil her.

4. Desktop og App

4.1 Vi tilbyder dig både vores desktopversion og vores app-version af platformen. På grund af den tekniske opbygning af de to versioner, kan visse af nedennævnte funktioner være begrænset på app-versionen. Du kan altid benytte vores desktop version, hvis du får brug for det.

5. Profiloprettelse

5.1 Når du opretter din Profil beder vi dig om at oplyse følgende (”Stamoplysninger”):

  • E-mail

  • Brugernavn

  • Adgangskode

  • Fødselsdag (til validering af vores aldersgrænse på 15 år)

5.2 Vores service er designet til at vise dig indhold, som matcher dine interesser. Hvis du er en mand viser vi dig indhold, som matcher dette. Hvis du er en kvinde, gør vi det samme med omvendt fortegn. Derfor indsamler vi også følgende under oprettelsen af din Profil:

  • Køn (mand/kvinde)

5.3 For at sikre, at vores service er et sikkert sted at handle for alle, og for at kunne validere transaktioner, du er en del af, indsamler vi også dine kontaktoplysninger, som består af følgende:

  • Navn

  • Adresse (gade, postnummer, by, land)

  • Telefonnummer

5.4 Du kan selv vælge, om du ønsker, at dit rigtige navn skal fremgå af din offentlige Profil.

5.5 Det er vigtigt, at du oplyser dit korrekte telefonnummer, da det også anvendes i forbindelse med forsendelser af varer. Som afsender af en vare kan du følge varen via en trackingfunktion, og som modtager af en vare får du besked om afhentning.

6. Profildata

6.1 I forbindelse med din løbende brug af vores service, behandler vi alle oplysninger for din Profil, da dette er nødvendigt for at levere og forbedre vores service (”Profildata”).

6.2 Profildata omfatter følgende, som vi automatisk registrerer:

  • Alle oprettede annoncer inklusiv annoncedata

  • Alle handler og transaktioner

  • Alle annoncevisninger

  • Debataktiviteter

  • Privatbeskeder mellem brugere

  • Favoritvalg af tøj, mærker, brugere mv.

  • Vurderinger

  • Logning af profilændringer

  • Kommunikation vedrørende sager i løsningscenteret

  • Teknisk data (herunder IP adresse, Enhed-ID og forbindelses oplysninger)

  • Andre profildata genereret i forbindelse med brug af funktioner på platformen.

6.3 Profildata omfatter følgende, som du frivilligt kan tilføje:

  • Profilbillede og beskrivelse af dig selv

  • Feriestatus

  • Størrelsesprofil

  • Pakkeboksinformationer

6.4 Husk, at du selv er ansvarlig for risikoen ved at offentliggøre dine personlige oplysninger i debatter, ferieinformationer og lignende meddelelsesfelter på platformen.

6.5 Som sekundære formål behandler vi Profildata, hvis vi er forpligtet til det ifølge lovkrav, af sikkerhedsårsager, eller til brug for varetagelsen af vores interesser i en eventuel tvist. Som eksempel på sådan ekstraordinær anvendelse af oplysninger er forebyggelse af svindel, salg af kopivarer og anden ulovlig aktivitet.

7. Annoncer

7.1 Til brug for din oprettelse af annoncer, beder vi dig om at udfylde en række oplysninger om salgsgenstandens egenskaber, herunder kan du uploade billeder til din annonce.

7.2 Inden du uploader billeder, bedes du være særlig opmærksom på følgende:

  • Du er ansvarlig for at sikre dig ophavsretlig brug af billedet.

  • Du er ansvarlig for at indhente samtykke fra andre personer end dig selv, hvis de kan identificeres på billedet. Vi er ikke ansvarlige for dette.

  • Vi er berettiget til at anvende dine uploadede billeder (dog ikke dit Profilbillede) på Trendsales platformen og i andre kommercielle sammenhænge, som fx i vores nyhedsbreve eller annoncer.

  • Køberen af dit produkt har ret til at bruge billedet i forbindelse med ”gensælg” funktionen.

  • Vi opbevarer åbne annoncer, indtil de lukkes. Herefter gemmes de i vores database i op 5 år for det tilfælde, at vi på et tidspunkt skulle blive pålagt at udlevere eller anvende disse i henhold til lovkrav, eller som en del af en tvist eller svar på en gyldig anmodning fra en retshåndhævende eller offentlig myndighed. Fristen er sat på baggrund af forældelsesfristen for rettighedshaveres krav i forbindelse med ophavsretskrænkelser eller lignende.

  • Annoncer kan dukke op ved søgning på søgemaskiner på Internettet. Vi er ikke ansvarlige for dette.

8. Betalingsoplysninger

8.1 Når du benytter dig af muligheden for at købe services hos os, beder vi dig om at oplyse dine betalingskortoplysninger (kortnummer, udløbsdato, kontrolcifre). Vi anvender en sikker tredjepart til at forestå transaktioner.

8.2 Opbevarelsen af kortdata sker via af Nets og deres godkendte udbyder Freepay. Alle data er krypteret. Freepay er PCI-certificeret, hvilket betyder, at Freepay overholder sikkerhedsreglerne fra Visa / Mastercard. Freepays SSL-certifikat er udstedt af Verisignr. Du kan læse mere om vores sikkerhed og betalingsbetingelser her.

8.3 Dine betalingsoplysninger opbevares midlertidigt hos vores leverandør i op til 5 år.

9. TSpay og TrendsalesKonto

9.1 Vi tilbyder dig at anvende vores betalingstjeneste TSpay. TSpay er Trendsales’ handelssystem, som giver dig mulighed for at overføre penge til og modtage penge fra andre Trendsales-brugere. Når du betaler, kan det enten være direkte fra dit betalingskort eller med indestående fra den TrendsalesKonto, der automatisk er tilknyttet din profil, hvis du er bosat i Danmark. Du kan løbende indsætte penge fra et betalingskort til din TrendsalesKonto. Du kan ligeledes modtage penge på din TrendsalesKonto, hvis du sælger en vare via TSpay eller du kan vælge at pengene skal overføres direkte til din egen bankkonto.

9.2 Til brug for levering af TSpay og TrendsalesKonto, benytter vi dine Stamoplysninger og oplysninger fra annoncen, når der er tale om handler. Af sikkerhedsårsager i forbindelse med pengetransaktionen indsamler vi ligeledes køber og sælgers IP-adresse.

9.3 Ved hævninger til din bankkonto skal du oplyse navn på bankkontoindehaver, og dette registreres i vores database. Dette skal være identisk med det navn, hvori din Profil er oprettet, idet det udelukkende er tilladt at hæve til egen bankkonto som følge af reglerne om hvidvask. Derudover skal du oplyse navnet på banken samt registrerings- og kontonummer. Både kontoindehavers navn, bankens navn og registrerings- og kontonummer registreres hos os af sikkerhedsmæssige årsager og til brug for vores dokumentation af transaktionerne til revisor og myndigheder.

9.4 Ved indsætninger via kreditkort, behandler vi kortholders navn og betalingskortoplysninger (kortnummer, udløbsdato, kontrolcifre).

9.5 Du bedes være opmærksom på, at dine Stamoplysninger deles mellem køber og sælger via e-mail, hvor også kvitteringer for handlen fremsendes. De øvrige nævnte oplysninger er naturligvis ikke tilgængelige for andre end Trendsales.

9.6 Du kan læse mere om vores betingelser for brug af TSpay her.

9.7 Vi opbevarer alle oplysninger vedrørende TSpay i 5 år efter transaktionens gennemførelse af hensyn til kravene i bogføringsloven og betalingsloven.

10. Statistik

10.1 Alle ovennævnte typer af oplysninger anvender vi i anonymiseret eller pseudonymiseret form til statistik for at forbedre vores service.

10.2 Du kan læse om vores indsamling af statistiske oplysninger via din adfærd på Trendsales platformen i vores Cookiepolitik.

11. Markedsføring på de sociale medier

11.1 Vi anvender dine profildata og stamoplysninger til at målrette vores indhold og reklamer efter dine interesser, herunder via sociale medier. Vi gør opmærksom på, at de sociale medier og eventuelt disses samarbejdspartnere har mulighed for at anvende oplysningerne til markedsføring overfor dig i det omfang dette fremgår af deres betingelser, og såfremt du tillader dette via dine privatlivsindstillinger hos de sociale medier eller i din internetbrowser.

12. Nyhedsbrev mv.

12.1 Vi anvender din e-mail adresse til at sende dig nyhedsbreve og anden direkte markedsføring i overensstemmelse med dit samtykke hertil. Du kan læse mere om dette i vores Vilkår.

12.2 Du kan til hver en tid kan trække dit markedsføringssamtykke tilbage, og du kan indstille notifikationer og push-beskeder via din telefon eller tablet.

13. Validering af din Profil

13.1 Du har mulighed for at validere din Profil med NemID for at øge din troværdighed overfor os og andre brugere.

13.2 Hvis du vælger at benytte denne funktion behandles dit navn, CPR-nummer, adresse og loginoplysninger til NemID. Det fungerer ved, at dit CPR-nr. bliver kontrolleret direkte hos Folkeregistret, som dermed er med til at validere dit navn, adresse, fødselsdato og kønnet på din Profil.

13.3 Efter validering, vil alle andre brugere kunne se vores valideringsstempel på din Profil og dine annoncer. Dit navn og din adresse vil ikke kunne ses af andre. Dit CPR-nr. eller NemID oplysninger lagres ikke af Trendsales, men valideres af Nets efter deres gældende betingelser.

13.4 Trendsales kan dog til enhver tid kræve, at din bruger bliver valideret. Hvis ikke det er muligt at validere gennem NemID, kan der foretages manuel validering ved, at der indsendes kopier af identifikationspapirer, såfremt vi måtte anse dette som nødvendigt, herunder hvis vi har mistanke om ulovlig aktivitet eller aktivitet, der strider mod Trendsales' regler i øvrigt eller indholdet i nærværende aftale. Ligeledes forbeholder vi os retten til at afkræve manuel validering af udenlandske profiler. Disse oplysninger anvendes kun til at godkende dig som bruger og lagres ikke til andre formål. Denne betingelse er med til at højne sikkerheden i handler på Trendsales.

14. Support

14.1 Vi tilbyder selvfølgelig at hjælpe dig i vores Supportafdeling, hvis du har spørgsmål eller problemer med platformen.  Vi behandler i den forbindelse alle de oplysninger du meddeler os i din henvendelse, samt dine Stamoplysninger og Profildata, i det omfang det er relevant for sagen.

14.2 Oplysninger fra support bliver opbevaret hos en sikker tredjepart, som leverer vores support system og behandles i samme tidsrum som dine profildata.

15. Deling af personoplysninger

15.1 Vi deler dine oplysninger med tredjeparter, når det er nødvendigt for at give dig vores service. Ved tredjeparter forstås følgende:

  • Selskaber i Trendsales koncernen

  • Sikkerhedsgodkendte databehandlere, som hjælper os eller koncernen med IT- eller andre tjenesteydelser

  • Myndigheder eller andre i forbindelse med lovkrav og pålæg, eller til brug for varetagelsen af vores legitime interesser i en juridisk tvist

16. Vores sikkerhed

16.1 For at beskytte dine oplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, tab, ændring, uautoriseret videregivelse af eller adgang i overensstemmelse med databeskyttelsesreglerne i Danmark og EU lagrer vi alle personoplysninger hos vores sikkerhedsgodkendte databehandlere.

16.2 Vores databehandlere er placeret indenfor EU eller i USA hos virksomheder, der har tiltrådt EU US Privacy Shield aftalen, eller i tredjelande hos virksomheder, der behandler data på baggrund af EU kommissionens standardkontrakter.

16.3 Alle vores medarbejdere er underlagt fortrolighed og vi har begrænset adgangen til personoplysninger til det højst nødvendige.

17. Lukning af din Profil

17.1 Du har til enhver tid mulighed for at bede om, at din Profil lukkes. Det kan du gøre ved at skrive til os via vores hjælpecenter, som blandt andet kan findes her. Du kan til enhver tid anmode om lukning af din profil ved at kontakte Trendsales Support

17.2 Dine Stamoplysninger og Profildata opbevares indtil 3 måneder efter du har valgt at lukke din Profil.

17.3 Såfremt du har gennemført en eller flere handler via TS Pay inden for 30 dage inden anmodningen om lukningen fremsættes, forbeholder vi os retten til at udskyde lukningen, indtil de 30 dage er udløbet.

17.4 Uanset ovenstående slettes din Profil aldrig, før alle igangværende transaktioner og supportsager er afsluttet.

16.7 Du bedes være opmærksom på, at dit Brugernavn og indholdet af dine beskeder ikke fjernes fra dine debataktiviteter, privatbeskeder eller annoncekommentarer.

18. Dine rettigheder

18.1 Du kan altid se dine oplysninger på din Profil, herunder opdatere dine oplysninger, hvis du har ændret adresse, mail eller lignende. Du er som bruger ansvarlig for, at de oplysninger, der fremgår af din Profil, til enhver tid er fuldt korrekte og gyldige. Du kan ajourføre dine oplysninger via menuen Min konto / Profil.

18.2 Du er også velkommen til at kontakte os for at få yderligere indsigt i de oplysninger vi behandler om dig, samt til at få ajourført, rettet, slettet eller udleveret oplysninger, som du ikke selv kan administrere på din Profil. Alle anmodninger herom skal fremsættes skriftligt på e-mail til privacy@trendsales.dk

18.3 Vi gør venligst opmærksom på, at du ikke kan udøve dine rettigheder i tilfælde, hvor vores eller andres berettigede interesser for fortsat behandling overstiger dine interesser til beskyttelse af personoplysninger. Vi forbeholder os fx altid retten til at inddrive gæld eller efterforske svindel.

18.4 Ønsker du at klage over vores behandling af dine data, bedes du henvende dig direkte til os. Har vi ikke mulighed for at hjælpe dig, kan du tage din klage videre til Datatilsynet.

19. Ændringer

19.1 Vi forbeholder os retten til at ændre Persondatapolitikken. Hvis der er tale om væsentlige ændringer, vil vi oplyse dig via e-mail eller direkte på platformen.